En lille iværksætterhistorie om taknemmelighed

Udgivet af Jeanne Maria Fjorback

Da jeg startede mit firma for 2 år siden, var min første kunde en kvindelig psykolog, som havde brug for en handyMAND. Altså, det var ihvertfald det hun efterspurgte i en Facebook-gruppe. Mit CVR nr. var vel knap genereret, men jeg MÅTTE bare gribe chancen med mit nystartede, pink HANDYWOMAN koncept.

Pernille fra Psykologen i Lystrup blev kontaktet, og spurgt om hun ikke kunne bruge en HandyWOMAN i stedet for? Skrev selvfølgelig jeg knap var startet op og medsendte bl.a. mit logo. Jeg var nemlig sikker på, at det alene kunne sælge mig og mit Handywoman firma ind til hvilken som helst kvinde der havde brug for håndværkerhjælp 😁👌🏼😝
Og korrekt, hun bed på krogen og jeg løste opgaver både i hendes praksis og privaten de første par dage af min virksomheds start 💪🏼 Hun var yderst tilfreds, og jeg løste ydermere opgaver hun havde forventet krævede en “rigtig” håndværker.

Når man starter sin egen virksomhed, som jeg har gjort, bliver mange opgaver, oplevelser og henvendelser ofte meget personlige. Ens (små) succeser mm. har fået en helt anden betydning og glæde på den lange bane, end f.eks. at blive årets sælger eller sparke røv med crazy salgstal som jeg løbende har gjort de seneste årtier som lønslave.

Igår var jeg igen hyret ind af Pernille, og selvom hun ikke tænkte over det, så fik det mig til at tænke over min taknemmelighed for at hun gav mig “chancen” – HUN VAR MIN FØRSTE KUNDE!

Jeg ville gerne sige tak, og gav hende en flot buket (selvfølgelig fra en anden lokal iværksætter Lystrup blomster by Nordiq House). Hun var helt forvirret, og da jeg skulle fortælle hvorfor, kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med også at blive lidt rørt 😭 Så typisk kvinde 🙄🙄

De seneste dage har jeg spurgt flere af de seje, selvstændige mennesker jeg kender, om ikke også de godt kan huske deres første kunde, webshopordre, klient, ordre osv. Og JO, det kan de faktisk alle 😁👌🏼 Og alle får lige et splitsekund i egne tanker og et smil på læben – mon ikke der lige sendes god karma ud i universet 🙏🏼

Kan du huske din første gang? 😜

Kærlig hilsen Jeanne, #Handywoman

Følg mig mig gerne på Facebook HER og besøg min hjemmeside HER

Kategorier: Blog